dimecres, 15 de juliol del 2009

Primeres fotos del camp!





Després dels primers tres dies al camp, ja estan aquí les primeres fotografies! Com podeu veure en elles, el grup està gaudint de debó! Estones de bany, de guitarra, de cuina i també de feina! Però amb aquest paisatge, tot és més agradable, oi?

17 comentaris:

  1. Què guap@s!!! Què be se us veu! Quina enveja. L'habitació on dormiu té el mateix ordre que la de casa!!!!
    Sort que el paisatge que us envolta és preciós!!
    Salut i alegria per tots!
    Adry t'estimo!!!!!!
    Marissa

    ResponElimina
  2. Que guapos ! quina il.lusió!! gràcies per posar.les ha sigut el regal del dia!!

    ResponElimina
  3. Es nota que us ho passeu d'allò més bé.Disfruteu molt!!!!!Fins aviat!Comando Vic i tos els demés.


    Glòria

    ResponElimina
  4. M'agradat molt veure les fotos, es veu que esteu molt contents!! Gaudiu de l'entorn i a banyar-se que l'aigua deu d'estar fresqueta!!
    Anna C.

    ResponElimina
  5. Eiii Brammm!!!!!!!!!que tal per alla , aqui tot be.espero qu t'ho passi molt be aprofita aquests dies que et queden que d'aqui poquet ja etaras sentint-nos barallar a mi i a la emmma!!espero que t'ho passis molt be.Records

    de:SUSI-SUSANNA

    ResponElimina
  6. Dimecres 15 de juliol de 2009:
    Hola Abraham! Et trobem molt a faltar, i tenim ganes que tornis, però, tenint en compte que el pack de yogurts ens dura bastant més i l'amanida la podem fer per dos dies, tampoc cal que corris, perquè estem estalviant bastants diners.
    Vinga noi,que t'ho passis molt bé!!!

    ResponElimina
  7. Uff!! quina enveja :) Això és el q voldriem molts Pares... per nosaltres.
    A passar-ho molt bé.

    (Agnès, coneixement)
    Anna i Jordi

    ResponElimina
  8. patriiii!!sòc la tieta!!!com estàs?!!disfruta tot el q puguis i treu el màxim profit de tot el q et puguin ensenyar!q algun cop en la vida hu hauras de fer servir!!et trobu a faltar pekeñaja!!un petonas enormeee

    ResponElimina
  9. Estic totalment amb el Lluis, la nevera estem a dijous i está plena, hi ha de tot!! també estalviem i está tot endreçat!! Espero que tot vagi bé i us deixin contestar algun missatge, també volem les fotos del trevall!! veure com raja la suor!! t'estimo i petons de tots!!!

    ResponElimina
  10. Sóc la Neus una altra monitora!
    Pares, mares, germans/es i avis i àvies, podeu estar tranquils, els vostres fills saben espavilar-se molt i poden afrontar les altes temperatures banyant-se a un sefreig que hi ha, per tant, no quedaran rostits pel sol!

    Els nens/es es porten molt bé! I estan aprenent una pila de coses! i han fet una colleta molt maca!

    ResponElimina
  11. Escrit per la Laia i la Carla:
    Hola! Estic molt bé i m'ho estic passant perfecte!
    i la carla també s'ho està passant molt bé.
    Records a tothom i un petó!

    ResponElimina
  12. Escrit per l'Aida:

    Hola família, com esteu? Jo estic molt bé, aquí prenent el solet!
    Mare, em sap greu no haver-te pogut felicitar quan tocava, i ho faré ara per aquí! Moltes felicitats, t'estimo molt.

    ResponElimina
  13. Hola Gemma, Hola Agnes: Esteu estupendes. Teniu temps per entrenar basquet? En fa l'efecte que no. Esteu ben ocupades, fent el menjar, rentant-vos, al riu... que guay¡ T'enyoro molt¡ Records per tots els companys i companyes de part dels de Vilafranca¡ Un petó
    Margarita

    ResponElimina
  14. Ep, èlia, fas una pinta de cuinera!!
    que quan tornis ja podràs cuinar tu...
    Passa-t'ho bé

    ResponElimina
  15. Elia fas molta pinta de cuinera, no??. Al càmping acabaràs de fer les pràctiques. Una abraçada i petonets de l'Adrià!
    Dolors, Xavier i Adrià

    ResponElimina
  16. Hola Patricia! está vist que el malson de l'internet va amb nosaltres allà on som eh? ara no va ni al campament!! bueno, dir-te que aquests dies he pensat molt i he descobert coses ara que no hi ets, com que no prestava atenció quan feia el sopar i venies per radera dient: Esmeralditaa!! i crec que no disfrutem lo suficient l'una de l'altre i que encara t'estimo més que abans. Una vegada mes m'has demostrat que ets molt forta, que ets molt bona nena!! l'Iker diu que et trova a faltar però que ara ningú li treu els dibuixos!! es paseja per la teva habitació... deu voler sentir la teva olor! el papa tot el dia está dient : que andará haciendo?? bueno, espero que estiguis molt bé, tothom pregunta per tú i et donen records.Et trovem a faltar! t'estimo molt preciosa!! i espero el dissabte!!! també esperoles fotos noves!! muakkkk!!!

    ResponElimina
  17. tequiero , notolvides de mi :(

    alvaro.

    ResponElimina

Aquest blog té la finalitat de donar a conèixer la tanda, tant prèviament com en el seu dia a dia. Participa i deixa els teus comentaris! Recorda signar el missatge amb el teu nom!