dimarts, 21 de juliol del 2009

per fi tenim FOTOS !!!!







Els monitors us volen comentar una coseta:

"Iep! Per fi tenim fotos noves!!Sentim molt el retard. Sapigueu que en la fideuà els participants van xalar molt. El vam ambientar i tres d'ells es van disfressar de rei, cavaller i princesa. I van preparar un ball per fer-li a l'alcalde!Quin fart de riure :) Aquesta setmana la tenim atapeida. Demà ens venen a fer 1 taller de reciclatge, dijous farem una entrevista a avis del poble i a més a més un taller de ceramica. Divendres l'últim dia i els hi tenim sorpreses preparades: Pica pica a la nit amb musiqueta i un power point perquè puguin veure totes les seves fotos. I ja estem a la recta final!Han passat els dies volant!Aviat els tindreu a casa! Un petó de part de tots! L' equip de monitors"

14 comentaris:

  1. Per la maria,

    Sóc l' Amma, que marxo demà a l'algher i era per despedir-me encara que sigui per aquí...
    ja tens la teva motxileta de monegros d'aquest any :)

    Ale un petonàs !!

    Anna

    ResponElimina
  2. No se com es poden veure les fotos d'avui dimarts!!!
    Èlia no ens enyores una mica! Buaaaa, digues que si!!

    ResponElimina
  3. hola Laia ,Carla i amics del camp de treball???? pase-ho molt molt be els dias que us queden disfruteu a tope un peto i una abraçade ben forta records de la Carla , !!ah !! ya m'explicareu com va anar la fideua per dirli amb el Miro ; fins dissapte petons per tots..... Jordi i Teresa

    ResponElimina
  4. Hola soc el pare de la Carla .Quina enveja que feu!!!!!!!!!!!!.Records i petons per a las manresanas Laia i Carla;Fins aviat que ja tenim ganas de poder-vos abraçar.

    ResponElimina
  5. Si nomes hi ha una!! no hi han més??

    ResponElimina
  6. Missatge per en Guillem del comando VIC:
    Nano només et veiem en una foto !!!! que t'amagues de la càmara ???? tens de xupar càmara que tenim moltes ganes de veure't.
    Fins dissabte wapppo !
    Toni, Marissa i Mònica

    ResponElimina
  7. Hola , soc la mare de la Patricia, amb la il.lusió que esperava les fotos i nomes surt a una i mirant.se les ungles!! pensava que la veuríem trevallant de valet i corrent pel camp com les cabretes!! posareu mes? o hi ha l'opció de copia del power point? dieu alguna cosa ens agradaría molt tenir.les de record. Ja veig que va tot força bé, a part de la pluja! i a veure si els hi doneu mes teca ! estan desmaiats! a aquestes edats ja se sap!! Menjen tant. Bé, esperem aprofiteu els ultims dies! ja falta pocper tornar a dormir al vostre preciat llit!! fins dissabte i que estigueu ven nets eh??? mmmmuakkk!!

    ResponElimina
  8. Hola , soc la mare de la Patricia, amb la il.lusió que esperava les fotos i nomes surt a una i mirant.se les ungles!! pensava que la veuríem trevallant de valet i corrent pel camp com les cabretes!! posareu mes? o hi ha l'opció de copia del power point? dieu alguna cosa ens agradaría molt tenir.les de record. Ja veig que va tot força bé, a part de la pluja! i a veure si els hi doneu mes teca ! estan desmaiats! a aquestes edats ja se sap!! Menjen tant. Bé, esperem aprofiteu els ultims dies! ja falta pocper tornar a dormir al vostre preciat llit!! fins dissabte i que estigueu ven nets eh??? mmmmuakkk!!

    ResponElimina
  9. Hola!!!

    Sento Esmeralda si no hem pogut encerta-la en les fotos amb la Patri. Que sàpigues que de fotos n'hem fet moltes, però evidentment totes no es poden penjar.
    Quan acabi el camp no es preocupeu, que amb més calma en penjarem moltes més. Així que us convidem a seguir entrant quan s'hagi acabat.
    El tema fotos ens és una mica complicat pel fet de que no tenim cable directa de la càmara a l'ordinador(despiste!) i tenim que portar la targeta al Fotoprix i ens han de fer un Cd. I tarden....Per aixó us informem que un cop acabat i recuperat el cable en podrem penjar moltes més.

    Per lo demés que sapigueu que tot va molt bé. Estem tots plegats molt cansats!!!
    Avui hem anat per últim dia a treballar i ha sigut el més dur. Hem repasat el camí sencer acompanyats per dos avis que ens han donat molta canya!!I després ens han explicat com era la vida a Cava als principis del s.XX.
    I finalment taller de ceràmica. Un dia complet!!!
    No crec que poguem veure més l'internet i informar-vos, ja quasi que som dissabte. Així que ens veiem a Arsèguel i ells personalment ja us explicaran les seves vivències.

    Un petonas gegant de part de tots i fins dissabte!

    Monis

    ResponElimina
  10. per als sesi bois dels campaments (no cal dir qui son xo enu, x si de cas ho llegeix algú k no els coneix, el quim i el bru) la vostra estimada ona acaba d'arribar de formentera (bua,bua que genial ha sigut) i us envia moooooooooooooooooolts petons, i a disfrutar d'aquest últim dia! petons i salutacions a tots!

    ona

    ResponElimina
  11. karyño que soc la carlo, estic akii am la lidiaa a casa, enfin nena que e intentat mil cops escriura i no men havia ensurtit i tal, da lu llesta q soc xdd y ara te mara ma na enseñat :$$ bueno bueno que nose si el veuras ja, que porfin dama tornas ja quinas ganas tia x) sijkkee te trubat a flta un tou tiaa, i bueno que ja ens vaurem dama o pasat si? que sa ta trubat molt a falta par ki i ja tesplicare tot el que tas parduut UFUF! haha t'estimo priiipreffe! (L)

    ResponElimina
  12. Monis! soc l'Agnès i a tots ens agradaria tenir les fotografies!! siusplau agrageeume i u nire pasant si aixo.
    agnesampos@hotmail.com.

    impresionant CAAVA'09!

    ResponElimina
  13. algú em pot dir el facebook de la Marta plis? Passeu-me'l al msn x cunserva la privacitat.
    Merci i bon estiu a tothom.
    (brutm_93@hotmail.com)

    ResponElimina
  14. Com puc fer per aconseguir el power point???

    ResponElimina

Aquest blog té la finalitat de donar a conèixer la tanda, tant prèviament com en el seu dia a dia. Participa i deixa els teus comentaris! Recorda signar el missatge amb el teu nom!